От турска страна има подадени сигнали, че техните каналджии стават

...
 От турска страна има подадени сигнали, че техните каналджии стават
Коментари Харесай

НА ЖИВО Бойко Борисов поиска оставката на Демерджиев

 
От турска страна има подадени сигнали, че техните каналджии стават все по-нагли и е имало престрелки с жандармерията. Изключително едва професионално управление на Министерство на вътрешните работи, което към този момент две години бездейства. Президентът Радев би трябвало неотложно да смени вътрешния министър Демерджиев.

Това съобщи Бойко Борисов на ексклузивен брифинг в партийната централа.

Вътрешният министър като неговия предходник обикаля и се занимава с нещата, които не са му работа. В същото време - нулево справяне по границата, полицейска кръв по улиците, произшествия с служители на реда, пияни служители на реда и дрогирани служители на реда. В двете крайности герои с чадъри над тях. Как може да няма оставки в Министерство на вътрешните работи, това е следващият случай. Навсякъде е цялостно с мигранти, безсрамие е да не подава оставка, означи водачът на ГЕРБ, написа dariknews.bg.


 

Борисов разяснява и политическата тематика на деня - срещата сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната ".

Двете парламентарни групи демонстрираха напълно друго равнище, което дава отговор на това, което желаят хората. Професионални хрумвания с политики, диалози със спор кое по какъв начин може да стане, тъй като всички желаеме да стане, означи водачът на ГЕРБ.

Има опция да се надгради доста, изключително в случай че спрем да слагаме егото преди всичко. Ето по какъв начин обществено и транспарантно би трябвало да вървят нещата. Важно е да се седне и да се приказва и с Нинова, изключително за обществения пакет, тъй като и ние го желаеме. И с " Български напредък " и с " Възраждане " би трябвало да се приказва, тъй като те дружно с Политическа партия и Българска социалистическа партия гласоподаваха срещу оръжието за Украйна, само че в обществената сфера можем да реализираме даже конституционни болшинства, похвали държанието в Народното събрание Бойко Борисов.

Народът ни сподели, че не можем да вършим сами държавно управление. Още по-лошо се отнесе към Политическа партия и Демократична България. Казаха ни съберете се и намерете вид дружно да се работи. Затова не гледайте какво и с кой мандат. Никакво его по отношение на мандатите - дали е с първи, втори или трети. Ако по този начин се възстановяват връзките сред политическите партии ще се стигне до държавно управление по политики, където няма да има никакво значение фигурата на премиера и министъра, тъй като ще се върне същинската парламентарна народна власт и Народно събрание през тези свои форми ще управлява държавното управление. То ще е с къс мандат - до лятото или до локалните и европейските избори, само че в случай че работи добре съм уверен, че никой няма да пита за какво мандата се е удължил, означи някогашният министър-председател.

Борисов благодари на президента Румен Радев, че не бърза с мандатите. Той можеше доста бързо да раздаде мандатите и нямаше да имаме време за всичко това, означи водачът на ГЕРБ.

Очаквайте детайлности. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР